Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Styrelsemässan i Sundsvall

Kommande mässor

Styrelsemässan

Styrelsemässan är den största eftermiddags-/kvällsmässa som arrangeras för bostadsrättsföreningar och leverantörer. Givetvis är Styrelsemässan kostnadsfri för dig som besökare.

Antalet besökare/bostadsrättsföreningar som kan besöka Styrelsemässan är begränsat, därför är det bra att anmäla er förening i god tid. Styrelsemässan är den självklara mötesplatsen för leverantörer och bostadsrättsföreningar. Din bostadsrättsförenings behov av olika varor och tjänster är samlade på ett ställe. Den personliga kontakten är viktig. Ni får ett ansikte och en person bakom företagslogotypen. Styrelsemässan fungerar som ett forum där du på kort tid får kontakt med flera olika leverantörer. Ni kan fråga om olika lösningar för er förenings specifika behov och utbyta idéer och tankar.

 

Statistik Sundsvall 10 april 2024
Närvarande styrelsemedlemmar 188
Närvarande föreningar 93
Snitt. Antal lgh per närvarande förening 70
Antal lgh representerade 6.501

 

Statistik Sundsvall 3 maj 2023
Närvarande styrelsemedlemmar 206
Närvarande föreningar 100
Snitt. Antal lgh per närvarande förening 80
Antal lgh representerade 8.028

 

Statistik Sundsvall 2022
Närvarande styrelsemedlemmar 194
Närvarande föreningar 98
Snitt. Antal lgh per närvarande förening 82
Antal lgh representerade 8.039

STYRELSEMÄSSAN.

Styrelsemässan är den självklara mötesplatsen för leverantörer och bostadsrättsföreningar. Din bostadsrättsförenings behov av olika varor och tjänster finns samlade på ett ställe.

Skriv in ditt föreningsnamn här

Börja med att skriva in föreningens namn (utan "Brf" eller "Bf") exempelvis heter din förening Brf Kvisten skriver du bara in Kvisten. Sen fyller du i dina kontaktuppgifter.

Klicka här om du inte hittar din förening, så kan du anmäla dig ändå.