Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Styrelsemässan i Norrköping

Kommande mässor

Styrelsemässan

Styrelsemässan är den största eftermiddags-/kvällsmässa som arrangeras för bostadsrättsföreningar och leverantörer. Givetvis är Styrelsemässan kostnadsfri för dig som besökare.

Antalet besökare/bostadsrättsföreningar som kan besöka Styrelsemässan är begränsat, därför är det bra att anmäla er förening i god tid. Styrelsemässan är den självklara mötesplatsen för leverantörer och bostadsrättsföreningar. Din bostadsrättsförenings behov av olika varor och tjänster är samlade på ett ställe. Den personliga kontakten är viktig. Ni får ett ansikte och en person bakom företagslogotypen. Styrelsemässan fungerar som ett forum där du på kort tid får kontakt med flera olika leverantörer. Ni kan fråga om olika lösningar för er förenings specifika behov och utbyta idéer och tankar.

 

Statistik Norrköping 14 mars 2024
Närvarande styrelsemedlemmar 176
Närvarande föreningar 94
Snitt. Antal lgh per närvarande förening 74
Antal lgh representerade 6.997

 

Statistik Norrköping 16 mars 2023
Närvarande styrelsemedlemmar 160
Närvarande föreningar 196
Snitt. Antal lgh per närvarande förening 69
Antal lgh representerade 6.624

 

Statistik Norrköping 21 april 2022
Närvarande styrelsemedlemmar 162
Närvarande föreningar 101
Snitt. Antal lgh per närvarande förening 90
Antal lgh representerade 9.090

 

STYRELSEMÄSSAN.

Styrelsemässan är den självklara mötesplatsen för leverantörer och bostadsrättsföreningar. Din bostadsrättsförenings behov av olika varor och tjänster finns samlade på ett ställe.

Skriv in ditt föreningsnamn här

Börja med att skriva in föreningens namn (utan "Brf" eller "Bf") exempelvis heter din förening Brf Kvisten skriver du bara in Kvisten. Sen fyller du i dina kontaktuppgifter.

Klicka här om du inte hittar din förening, så kan du anmäla dig ändå.