Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Styrelsemässan i Gävle

Kommande mässor

Styrelsemässan

Styrelsemässan är den största eftermiddags-/kvällsmässa som arrangeras för bostadsrättsföreningar och leverantörer. Givetvis är Styrelsemässan kostnadsfri för dig som besökare.

Antalet besökare/bostadsrättsföreningar som kan besöka Styrelsemässan är begränsat, därför är det bra att anmäla er förening i god tid. Styrelsemässan är den självklara mötesplatsen för leverantörer och bostadsrättsföreningar. Din bostadsrättsförenings behov av olika varor och tjänster är samlade på ett ställe. Den personliga kontakten är viktig. Ni får ett ansikte och en person bakom företagslogotypen. Styrelsemässan fungerar som ett forum där du på kort tid får kontakt med flera olika leverantörer. Ni kan fråga om olika lösningar för er förenings specifika behov och utbyta idéer och tankar.

 

Statistik Gävle 11 april 2024
Närvarande styrelsemedlemmar 186
Närvarande föreningar 98
Snitt. Antal lgh per närvarande förening 55
Antal lgh representerade 5.084

 

Statistik Gävle 4 maj 2023
Närvarande styrelsemedlemmar 189
Närvarande föreningar 105
Snitt. Antal lgh per närvarande förening 58
Antal lgh representerade 6.074

 

Statistik Gävle 2022
Närvarande styrelsemedlemmar 152
Närvarande föreningar 89
Snitt. Antal lgh per närvarande förening 66
Antal lgh representerade 5.836

 

STYRELSEMÄSSAN.

Styrelsemässan är den självklara mötesplatsen för leverantörer och bostadsrättsföreningar. Din bostadsrättsförenings behov av olika varor och tjänster finns samlade på ett ställe.

Skriv in ditt föreningsnamn här

Börja med att skriva in föreningens namn (utan "Brf" eller "Bf") exempelvis heter din förening Brf Kvisten skriver du bara in Kvisten. Sen fyller du i dina kontaktuppgifter.

Klicka här om du inte hittar din förening, så kan du anmäla dig ändå.