Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Zesec of Sweden AB (publ)

Mässor » Styrelsemässan i Uppsala 18 november 2021 » Zesec of Sweden AB (publ)

Zesec of Sweden AB (publ)

Kontaktuppgifter

www.zesec.com

Tel: 070 - 276 58 91

E-mail: sales@zesec.com

Med Zesec appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att fastighetsskötare eller boende inte behöver använda fysisk nyckel.

Några av fördelarna med att använda Zesecs tjänster:
Vi installerar snabbt via en dold modul till låg startkostnad. Trygghet ökar i fastigheten då obehöriga inte har tillträde till den och du har full översikt över vem som har tillgång till fastigheten var och när. Förenkla allt det administrativa arbetet genom att bara jobba med digital infrastruktur. 

Porttelefoni: Med vår tilläggstjänst digital porttelefoni kan den boende få full kontroll över besökare och entréporten och öppna från distans. Är du på jobbet, uppe i lägenheten eller kanske i sommarstugan – du ser besökaren via ett videosamtal och öppnar med ett klick på din mobil.

Hög flexibilitet när allt kan bokas via mobilen: Vi är integrerade med bokningssystemet Agendo som gör att dina hyresgäster kan boka tvättstugan från soffan och få nyckeln i mobilen. Funktionen kan läggas till på alla bokningsbara resurser så som gästlägenheten, föreningslokalen med mera.