Följ oss på:

Styrelsemässan i:

TFF BAS

Kontaktuppgifter

Tel: 031 - 730 45 52

E-mail: Info@tffbas.se

Vi på TFF BAS tycker att det skall vara enkelt, billigt och till och med kul att ha kontroll på sin fastighet, oavsett om ni sitter med i styrelsen för en bostadsrättsförening eller är fastighetsägare. 
Fastighetsbranschen är både stor och spännande men vi vet av erfarenhet att det kan vara svårt att hänga med i den digitala utvecklingen. Det vill vi vara med och ändra på. Vi på TFF BAS ser ingen anledning till att ni ska sitta fast i långa och kostsamma förvaltningsavtal. Vi erbjuder istället flexibla & billiga abonnemang med korta uppsägningstider och ett stort antal tilläggs-tjänster.

Därför har vi tagit fram ett system, där ni som styrelse i en bostadsrättsförening eller fastighetsägare enkelt ha kontroll på myndighetskrav, avtal och garantier. Vår ledstjärna är flexibilitet. Ni bestämmer själva hur, när och  var ni behöver vår hjälp. På så sätt kan ni spara både tid och pengar. Vi värnar om den personliga kontakten med våra kunder samtidigt som vi vill att ni ska ha full kontroll över er fastighet, alla dygnets timmar.

Vi ser fram emot att samarbeta och bidra till en ökad effektivitet.