Följ oss på:

Styrelsemässan i:

TFF BAS

Kontaktuppgifter

Upplev en enkel, prisvärd och rolig fastighetsförvaltning med TFF BAS! Vi är ”förmodligen” Sveriges största och bästa fastighetsförvaltare inom fastighetsförvaltnings-abonnemang. Med över 40 års erfarenhet och starka samarbetspartners är vi dedikerade att erbjuda våra kunder den högsta servicenivån och en trygg fastighetsförvaltning.

På TFF BAS tror vi inte på att binda våra kunder i långa och komplexa förvaltningsavtal. Istället erbjuder vi flexibla abonnemang med korta uppsägningstider, vilket ger er full kontroll och frihet att själva bestämma hur, när och var ni behöver vår hjälp. Detta innebär inte bara att ni sparar tid och pengar, utan också att ni kan fokusera på det som verkligen betyder någonting för er förening.

Vi värdesätter den personliga kontakten med våra kunder och strävar efter att skapa en nära relation. Vi förstår att varje bostadsrättsförening har sina unika utmaningar och behov, och därför anpassar vi våra tjänster efter era specifika krav. Vi finns här för att ge er den support och kunskap ni behöver för att lyckas.

Med vår tjänst kan ni själva välja vilka uppgifter ni vill sköta och vilka ni vill överlåta till oss. Vi erbjuder ett brett utbud av tilläggstjänster, från att bevaka myndighetsbesiktningar och avtal till att enkelt skicka förfrågningar genom vår användarvänliga kundportal.

Besök gärna vår monter för en demo av vår kundportal för att se hur vi tillsammans kan effektivisera er verksamhet och spara kostnader.

Välkomna till framtidens fastighetsförvaltning med TFF BAS!

 

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande