Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Sustend

Sustend

Kontaktuppgifter

Tel: 010-1756909

E-mail: info@sustend.se

SUSTEND AB

Vi får hus och människor att må bra! I allt vi gör kämpar vi för att kommande generationer ska få leva i minst lika fina och välmående byggnader som vi har idag.

SUSTEND UNDERHÅLLSPLAN 

För att fastigheten och medlemmarna ska må bra krävs det att styrelsen har koll på en mängd frågor inom både teknik och ekonomi. Vi försöker underlätta ert arbete så mycket det bara går och ge er exakt det underlag ni behöver för att ta bästa möjliga beslut för er fastighet. Ni får koll på husets hälsa, underlag för ekonomiska beslut och minskar risken för obehagliga överraskningar (akut underhåll är dyrt).

SUSTEND PROJEKTLEDNING

Alla byggnader kräver kärlek förr eller senare. Oftast resulterar detta kärleksbehov i ett byggprojekt som kräver att många olika människor och kunskapsområden ska samordnas och jobba i samma riktning. Ovanpå detta tillkommer lagar, regler och normer som måste följas.

Vår projektledningstjänst hjälper alla inblandade att arbeta effektivt mot gemensamma mål. Resultatet blir smidigare projekt och ett slutresultat att vara stolt över.