Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Sustend

Sustend

Kontaktuppgifter

Tel: 08 - 120 583 88

E-mail: info@sustend.se

SUSTEND AB

Vi är experter på underhåll. Genom våra enkla och tydliga underhållsplaner hjälper vi er att få full koll på fastigheten, att spara pengar och effektivisera er förvaltning. När planen är färdig kan vi sedan hjälpa er förverkliga den genom smart projektledning. Alltid med en kontaktperson och alltid enligt våra ledord Enkelt och Tydligt!

SUSTEND UNDERHÅLLSPLAN – ETT ENKLARE SÄTT ATT SKÖTA FASTIGHETEN

Fastigheten är er största tillgång och det finns mycket att vinna på långsiktigt och förebyggande underhållsarbete. Med Sustend Underhållsplan får ni ett effektivt planeringsverktyg som ligger till grund för hela underhållsarbetet samt den ekonomiska planeringen. Planen ger alla svar som styrelsen behöver för att bedriva en effektiv och värdehöjande förvaltning, presenterat på vårt unikt enkla och tydliga sätt.

SUSTEND PROJEKTLEDNING – BEKYMMERSFRIA BYGGPROJEKT

Byggprojekt kan vara krångliga. Om man inte anlitar oss, det vill säga! Våra kompetenta projektledare driver effektivt projektet framåt och håller alla parter välinformerade så att alla kan arbeta effektivt och slippa oroa sig. Tryggt och bekymmersfritt, från idé till slutbesiktigat resultat!