Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Sundbybergs Stadsnät

Sundbybergs Stadsnät

Kontaktuppgifter

Tel: 08-706 92 50

E-mail: info@sundbybergsstadsnat.se

Med 94% fibertäckning är Sundbyberg, enligt PTS:s stora riksomfattande undersökning, för sjätte året i rad, rankad som Sveriges fibertätaste kommun. Vi driver, utvecklar och skapar en framtidssäker, kostnadseffektiv infrastruktur för snabba digitala kommunikationer. Och med lägsta miljöbelastning i ett öppet konkurrensneutralt nät utvecklar vi specifika fastighetstjänster i samarbete med våra tjänsteleverantörer.

I Sundbyberg har man tillgång till en digital valfrihet som ingen annan aktör på marknaden kan erbjuda. Att man kan välja mellan 250 olika bredbandstjänster från ett tjugotal tjänsteleverantörer borgar för högsta möjliga valfrihet, och konkurrensen mellan de olika tjänsteleverantörerna stärker kvalité och prisbild. Vi har också marknadens snabbaste bredband med högsta driftsäkerhet. Utöver de vanliga bredbandstjänsterna som internet, tv och telefoni finns även många olika fastighetsrelaterade tjänster till stor nytta för fastighetsägare och dess medlemmar.

Här i Sveriges mest expansiva kommun har vår lokala närvaro med vår personliga service mycket stor betydelse, vilket vi tydligt märker även i våra roller som lokala rådgivare.

I Sundbyberg råder optimala förutsättningar in i den digitala framtiden!