Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Stockholms Stad

Kontaktuppgifter

Nyckelfri hemtjänst ger dig som fastighetsägare ökad trygghet genom att nycklar, portkoder och taggar inte behöver lämnas till hemtjänsten. Istället använder hemtjänsten en digital nyckel. För att kunna montera i portarna i er fastighet behöver vi ert medgivande. Hos alla hemtjänstkunder kommer vi att montera ett låstillbehör som gör att hemtjänsten kan öppna med en digital nyckel.

Säkrare nyckelhantering Nyckelfri hemtjänst gör nyckelhanteringen säkrare – inga nyckelkopior behöver lämnas ut för att hanteras av hemtjänsten.

De nya digitala hemtjänstnycklarna registrerar varje besök. Det är helt kostnadsfritt för fastighetsägare och hemtjänstkunder – Stockholms stad betalar. Stockholms stad äger och ansvarar för låstillbehören. Stadens tekniker eller leverantören monterar, underhåller och demonterar samtliga låstillbehör.

Tillgänglig och kostnadsfri support Stockholms stad har kostnadsfri support för nyckelfri hemtjänst. Fastighetsägaren har inget utökat ansvar i samband med nyckelfri hemtjänst utan ansvarar endast för fastighetens ordinarie dörrmiljö, lås etc.

Vi behöver ert medgivande. Vi hoppas att du vill hjälpa oss att skapa en tryggare och säkrare hemtjänst.

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande