Följ oss på:

Styrelsemässan i:

SopHia Miljösystem AB

Kontaktuppgifter

Ny lag om sopsortering 2024
SopHia Miljösystem erbjuder en lösning!

Från 2024 Blir det obligatoriskt för alla som bor i lägenhet att källsortera. Det betyder att Du som sitter i styrelsen för en bostadsrättsförening är ansvarig för att det finns ett system installerat i Er fastighet som möjliggör detta, annars riskerar Ni att drabbas av viten.

SopHia Miljösystem erbjuder ett enkelt sätt att enkelt separera matavfall från restavfall via befintliga sopnedkast. Många väljer SopHia för att få högsta komfort och servicegrad i sin fastighet. Sopnedkast är byggda för avfall som slängs ofta, de har ventilation och är säkrade mot skadedjur. Alternativet kan innebära stängning av era befintliga sopnedkast och det kan ofta bli långt att gå till en gemensam uppsamlingsplats. Vill man i stället behålla sopnedkasten så passar SopHia Miljösystem utmärkt.

Genom att gemensamt sträva efter hållbart samhälle och en bättre miljö så kan er förening dra ert strå till stacken samtidigt som ni förbättrar föreningens ekonomi och höjer värdet på era bostadsrätter i samarbete med Sophia Miljösystem!

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande