Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Solvision AB

Solvision AB

Kontaktuppgifter

www.solvision.nu

Tel: 010 - 207 47 74

E-mail: info@solvision.nu

Solceller & Energilager

Höjer det ekonomiska och miljömässiga värdet och dessutom sänker driftskostnaderna för er fastighet! Vi projekterar och levererar kompletta nyckelfärdiga lösningar inom solenergi och energilager. Vi dimensionerar alltid utefter ert faktiska behov för att ni skall få en ekonomiskt optimerad lösning.

Laddstationer

Ett måste för framtiden! Fordonsflottan förändras drastiskt och ni som förening kommer inom kort att behöva förse era parkeringar mer laddstationer. Vi levererar helthetslösningar med serivceavatal, och om ni önskar, även betallösningar som gör det väldigt lätt för er att både handla upp, installera och administrera laddare till medlemmarna.

Elinstallationer, IMD och takvärme

Vi erbjuder tjänster som IMD (individuell mätning och debitering), service, mindre entreprenader och takvärmeanläggningar för alla typer av fastigheter.

Om oss på Solvision AB

Vi är ett Auktoriserat elinstallationsföretag med fokus på grön energi och smarta lösningar för föreningar, företag och privatkonsumenter. Vi är ett lite mindre bolag med otroligt hög samlad kompetens som ger stort fokus på kundrelation och fläckfri leverans.

Vi finns i Gävle, Knivsta och Stockholm.