Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Solarwork Sverige AB

Solarwork Sverige AB

Kontaktuppgifter

Solarwork Sverige AB

Vi hjälper olika typer av kunder att nå sina mål genom sänkta elkostnader, stärkt miljöprofil samt förbättrad energiklass. Vår vision är att skapa en hållbar investering med fokus på kvalité, säkerhet och transparens.

Sedan 2016 har vi levererat skräddarsydda nyckelfärdiga solelsystem till bostadsrättsföreningar och andra fastigheter runt om i Sverige. Vi tar oss alltid den lilla extra tiden att förstå våra kunder, deras förutsättningar och behov, idag och i framtiden. Solarwork har projekterat och installerat omfattande solelsystem och energilösningar åt kunder såsom HSB, Riksbyggen, SKB och Stockholmshem.

I dag erbjuder Solarwork dessutom tjänsten Solar as-a-service. Solar-as-a-service (PPA), innebär att vi äger solcellsanläggningen och ansvarar för hela anläggningen och dess produktion och underhåll. Fördelen är att ni som bostadsrättsförening endast betalar ett fast lågt elpris för den faktiskt producerade elen. Resten tar vi hand om!

Kom gärna förbi och prata med oss för att ställa era frågor, så kommer vi ge er så bra svar och alternativ på lösningar för just er BRF.