Följ oss på:

Styrelsemässan i:

SÖDERKYL AB

Kontaktuppgifter

VI FINNS MED FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG LÖSNING

Vår idé är enkel – att fastighetsägare och förvaltningsbolag, bostadsrättsföreningar, privatpersoner, butiker och restauranger samt tillverkare ska ha tillgång till en kompetent servicepartner.

Genom att vara Stockholms största och den ledande totalleverantören av tvättstugeutrustningar, vitvaror och kylanläggningar i Stockholm kan vi alltid hjälpa er att få en kvalitetslösning med fokus på helheten. Vi vet att nöjda kunder och nöjda medarbetare skapar förutsättningar för bra leveranser och därmed bra lönsamhet för båda parter.

Då vi är en komplett leverantör av all utrustning till tvättstugor och kök, kan vi erbjuda en helhet i form av allt från installationer, reparationer, renoveringar och projektering. När reparation hos kund inte är möjlig, slutför reparationen i vår verkstad. Där även reservdelslager och yrkesbutik för montörer och fastighetsskötare finns.

Med ett trettiotal servicebilar som täcker hela Storstockholm ser vi oss som en stark partner och vår inställning är att du som kund endast ska behöva en leverantör, vi tar hand om hela ditt projekt och står för allt ansvar.

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande