Följ oss på:

Styrelsemässan i:

SignCast

Kontaktuppgifter

Bostadsrättsföreningen står ofta inför utmaningen att nå ut med viktig information till alla medlemmar. Traditionella anslagstavlor och informationsbrev är ineffektiva och missas av många. Med våra digitala infodisplayer kan ni enkelt och snabbt visa aktuell information direkt i era trapphus.

Med Signcasts infodisplayer kan ni skapa en mer effektiv och engagerande kommunikation med era medlemmar, öka trivseln och stärka samhörigheten i föreningen.

Om Signcast

Vi på Signcast erbjuder en komplett lösning för digitala infodisplayer i bostadsrättsföreningar. Vi tar hand om allt från installation och konfigurering till underhåll och support. Vi kan även skräddarsy en lösning som passar just era behov och önskemål.

Vår trapphustavla SOLID är en robust och stilren display som passar perfekt in i alla miljöer. Den är enkel att installera och använda, och kan visa en mängd olika typer av information.

Med vårt bokningssystem BOKI kan ni enkelt digitalisera tvättstugebokningen och undvika irritation och konflikter bland boende. BOKI ger en tydlig överblick över tillgängliga tider och gör det enkelt att boka och avboka tider via mobilen eller datorn.

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande