Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Sh bygg, sten och anläggning AB

Mässor » Styrelsemässan i Uppsala 9 nov. 2017 » Sh bygg, sten och anläggning AB

Sh bygg, sten och anläggning AB

Kontaktuppgifter

Tel: 0200-111 711

E-mail: info@shbygg.se

Sh bygg är ett av Sveriges äldsta familjeägda entreprenadföretag som i snart 100 år har satsat på ansvarsfullt byggande.Sh bygg grundades redan 1923 och är fortfarande ett privatägt familjeföretag. Idag omsätter vi över 900 Mkr och har cirka 300 medarbetare men är fortfarande ett familjärt företag. Hos oss finns en verksamhetsbredd som spänner över allt från bygg och anläggning till sten, asfalt, trädgård, byggservice och nybyggnad.

Sh Asfalt
Vi erbjuder asfaltering av allt från vägar till garageuppfarter. Vi jobbar därför såväl med konventionell asfalt som med flera egna asfaltssorter, vilket ger ett bättre och starkare resultat till en ofta lägre kostnad.

Sh Maskin
Vår meny är omfångsrik. Vi har både ett komplett utbud av hand- och anläggningsmaskiner och hyr ut trädgårdsmaskiner, släpkärror, sax,- och skyliftar, motorsågar, häcksaxar och handmaskiner.

Trädgård/trädvård
Sh byggs trädgårdsgrupp erbjuder spetskompetens i form av trädgårdsmästare, landskapsarkitekt och arborist. Med lång erfarenhet av att projektera, anlägga och plantera olika utemiljöer vänder vi oss till såväl fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningar som kommuner och landsting.