Följ oss på:

Styrelsemässan i:

SEHED Tresson

Kontaktuppgifter

Vi har helhetskonceptet för renovering av fasader, balkonger, fönster och tak

Vi erbjuder heltäckande lösningar för alla typer av utvändiga arbeten på fastigheter. Detta kräver att medarbetarna har gedigen yrkeskompetens och att vi ställer extra höga krav på våra leverantörer och underentreprenörer. Lika höga krav ställer vi på det material och de produkter vi använder, de ska vara av hög kvalitet och ha lång hållbarhet.

Vi är medlemmar i Stockholms Byggmästareförening, Byggföretagen, Svenska Målarförbundet och Mur & Putsföretagen (f.d. SPEF). Därigenom är vi också SPEF-certifierad fasadentreprenör. Vi är också certifierade Weber Fasadentreprenörer och anslutna till ID06. Dessutom är vi certifierade enligt BKMA (f.d. BF9K). BKMA är ett lednings- och produkt­certifierings­system som ställer krav på kvalitet, miljö och arbetsmiljö, direkt anpassat för företag i byggbranschen.

SEHED Tresson ingår i byggkoncernen SEHED Byggmästargruppen som är med på 2019 års lista över de 30 största byggbolagen i Sverige. 2020 intog SEHED Byggmästargruppen tredje plats på analysföretaget Bisnodes årliga Superlista.

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande