Följ oss på:

Styrelsemässan i:

SECOR

SECOR

Kontaktuppgifter

Secor är ett bolag i Daloc-koncernen. VI säljer och monterar säkerhetsdörrar i flerbostadshus.
   
Secor är en erfaren, rikstäckande sälj- och montagekedja som är experter på dörrbyten i flerbostadshus. Vår lösning bygger på säkerhetsdörrar från Daloc där alla lägenheter i fastigheten får samma skydd mot inbrott, brand, brandgas och ljud. Då Secors certifierade montörer monterar får du ett högt inbrottsskydd som ger inbrottstjuven tuffast tänkbara motstånd. Samtidigt ökar värdet på fastigheten och lägenheterna blir tystare, tryggare och trivsammare.
 
Den främsta anledningen till att byta till en modern säkerhetsdörr är den personliga tryggheten. En vanlig lägenhetsdörr är ofta av klen konstruktion och bjuder därför inte mycket motstånd för den som verkligen vill ta sig in. Dörren är dessutom ofta dåligt isolerad och släpper igenom både ljud, lukt, brand och de förrädiska brandgaserna.
 
Väljer du en säkerhetsdörr från Daloc får du ett högt inbrottsskydd, samtidigt som buller och annat störande ljud hålls borta tack vare den höga ljudklassningen. Skydda dig, familjen och grannarna från brand och livsfarlig rök, dörrarna även brand- och brandgastäthetsklassade.