Följ oss på:

Styrelsemässan i:

SBC

SBC

Kontaktuppgifter

Tel: 08-562 559 49

E-mail: peter.bjork@sbc.se

Fastighetsförvaltning för bostadsrätter 

SBC, Sveriges BostadsrättsCentrum AB är ett av landets ledande företag av förvaltningstjänster för bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder full service inom ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning, projektledning av ombyggnation samt fastighetsjuridik. Vi har funnits sedan 1921 och är rikstäckande med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Uppsala.

Personligt och lättillgängligt
Varje förening får ett eget team som arbetar för föreningen. Ett bollplank som kan underlättar styrelsearbetet och hjälpa till med planeringen inför framtiden.

Kundportalen Vår Brf
Som kund hos SBC får föreningen tillgång till vår webbaserade kundportal Vår Brf som innehåller allt styrelsen behöver veta. Rapporter, nyckeltal, inkomna räkningar, förfallna avier, felanmälningar och mycket mer finns tillgängligt dygnet runt och var du än befinner dig. Du kan även godkänna fakturor och få notifieringar direkt i din mobiltelefon via vår nya app. Vi erbjuder även en styrelseutbildning där du får följa arbetet i en förening under ett år. Vi på SBC vill förenkla styrelsearbetet och erbjuder konkreta mervärden som ökar föreningens attraktionsvärde.

Välkommen till vår monter!

www.sbc.se