Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Mässor » Styrelsemässan i Uppsala 18 november 2021 » SAMUELSSON & PARTNER AB - DIGITAL LÅSSMED ®

SAMUELSSON & PARTNER AB – DIGITAL LÅSSMED ®

Kontaktuppgifter

SAMUELSSON & PARTNER AB – DIGITAL LÅSSMED®

Samuelsson & Partner AB är en oberoende specialist inriktad på moderna och digitala låssystem. Med ett unikt koncept för Brf:er, där flera nyckelhanteringstjänster ingår, erbjuder vi en komplett lösning som både ger enkelhet, trygghet och bättre ekonomi.

Samuelsson & Partner tar hand om hela processen vid låsbyte till ett digitalt låssystem. Med anpassad dokumentation och utbildning, marknadens bästa garantier, nyckelhantering via webbportal/mobilapp, intelligent nyckelskåp för utdelning av akuta nycklar på distans m.m har vi en komplett lösning för Brf:er, som vi är helt ensamma om att kunna erbjuda. 

Samuelsson & Partner AB är specialisten på Digitala Låssystem och certifierad Digital Låssmed® som står för kvalitet, service och kundfokus. Som specialister på moderna låslösningar och störst i Sverige på låssystemet iLOQ, är vi idag en stor leverantör/installatör av digitala låssystem till många Bostadsrättsföreningar i både Göteborg och i Stockholm.

Vill ni veta mer om Brf:konceptet eller få information om vad vi kan göra för att underlätta er låssituation kontakta oss gärna

 

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande