Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Riksbyggen

Riksbyggen

Kontaktuppgifter

Tel: 026 - 17 58 30

E-mail: E-mail, Sälj- och kundgruppschef: Marit.jemt@riksbyggen.se

Söker ni en förvaltningspartner som verkligen förstår hur en bostadsrättsförening fungerar är Riksbyggen ett självklart alternativ. Vi erbjuder anpassade helhetslösningar inom ekonomi, teknik, energieffektivisering, fastighetsskötsel och ombyggnad. Vi har förvaltat bostadsrättsföreningar i över 80 år och är idag en av Sveriges största bostadsrättsförvaltare.

Energiförvaltning är vår aktuella tjänst för att skapa effektivare energianvändning i fastigheter. Energi är en stor rörlig kostnad.  Vi identifierar hur energisystemen i era fastigheter samspelar, var energiförlusterna finns och hur de kan elimineras.

Vi vet att det krävs ett helhetstänkande för att en bostadsrättsförening ska fungera väl. Det är lika viktigt med välskötta trapphus och gårdar som att ekonomin hanteras på ett bra sätt – allt för att bevara fastighetens värde. Vi har specialister inom varje område som ser till att både trivseln i och värdet av fastigheten ökar över tiden.

Det är Riksbyggens alla medarbetare som bär vår långa erfarenhet. Det är de som kan ge Dig råd, det är de som kan förstå vad Du behöver och det är dem som Du möter personligen hemma i Din fastighet.