Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Mässor » Styrelsemässan i Stockholm den 10 mars 2016 » Relita Industri & Skadeservice AB

Relita Industri & Skadeservice AB

Kontaktuppgifter

Har du kluckande avlopp, dålig lukt, mögel eller fuktproblem, orolig för PCB eller asbest, smutsiga soprum eller istappar från taket då skall du besöka vår monter.

Vi hjälper er med fastighetsjour, stamspolning, avloppsrensning, tömning av dagvattenbrunna, Radon, ventilationsrensning, sopkärl och soprumstvätt, fasadtvätt, taktvätt, saneringar, rörinspektion, snö och is borttagning från tak, klottersanering, översvämningar, fuktskador och brandsskador, pcb/aspets sanering, rivningar, flyttstäd, bostadsröjning, låsöppning och restvärdesräddning, garagesopning och innemiljöutredning.

 

Relitagruppen bildades i april 1996 med ambitionen att bli ett fullserviceföretag inom sanering, fastighets- och skadeservice. Relita, som har sitt huvudkontor i Uppsala och lokalkontor i Stockholm, Norrtälje, Västerås, Enköping, Östhammar, Tierp, Sala och Gävle har idag utvecklats till marknadsledande i Mälardalen. Relita har 350 anställda i Sverige och en årsomsättning på 370 miljoner kronor. Vi har en kreditvärdighet på AAA ifrån Soliditet.

Relita ingår idag i Recover Nordic Group som är ca 1500 anställda tillsammans i Norge, Finland, Sverige och Danmark.

Vi jobbar enligt mottot "att alltid utföra arbetet när kundens behov uppstår", oavsett tidpunkt på dygnet.

För mer tjänster se www.relita.se

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande