Följ oss på:

Styrelsemässan i:

PWS Nordic AB

Kontaktuppgifter

Avfallshantering: Innovativa produkter och lösningar

PWS Nordic AB är en ledande aktör inom innovativ avfallshantering och erbjuder smarta lösningar för att underlätta källsortering och främja hållbarhet. Vår breda produktportfölj omfattar olika system, vilket ger våra kunder flexibilitet och möjligheter att implementera effektiva källsorteringslösningar på olika platser.

För både fastighetsnära och publika områden erbjuder vi ett omfattande utbud av lösningar. Ett konkret exempel på utomhuskällsortering är våra diskreta och anpassningsbara kärlgarage och kärlskåp. Tillverkade av extra korrosionsskyddat stål, Magnelis®, möjliggör de kostnadseffektiv avfallshantering utomhus utan behov av uppvärmda soprum, samtidigt som de minimerar risken för dålig lukt och skadedjur.

Vårt UWS underjordsbehållarsystem är en banbrytande lösning som sparar värdefullt utrymme och möjliggör diskret avfallshantering med flera fraktioner. Systemet främjar effektiv källsortering på platser där stora mängder avfall genereras, tack vare imponerande osynlig volym under jord och inkast för olika avfallsfraktioner.

Ett framstående exempel på vår teknologi är Quattro Select, även känt som fyrfackskärlet. Det möjliggör enkel och bekväm källsortering nära hemmet och är den mest effektiva metoden för avfallshantering.

PWS Nordic AB strävar alltid efter ergonomisk design, hög kvalitet och enkel användbarhet i våra produkter. Vi är stolta över att arbeta för en mer hållbar framtid genom att göra källsortering lättare och mer tillgänglig för alla.

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande