Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Proline Öst AB

Kontaktuppgifter

Proline är Sveriges marknadsledare inom relining i fastighet. Med egenutvecklad teknologi belägger vi det gamla rörets insida med en glasarmerad ca 3mm tjock polyesterplast alternativt ett flexibelt foder (strumpa). Vår kunskap inom dessa två reliningmetoder gör att vi kan skräddarsy den bästa lösningen för er fastighet. På så sätt säkerställer Proline fortsatt full funktion för våra kunders dag- och spillvattenledningar.

I många fastigheter från 50-, 60- och 70-talen börjar avloppssystemen att sjunga på sista versen. Stambyte med månader av ibland obeboeliga lägenheter och dryga kostnader är inget man drömmer om. Det enda som är mindre roligt än att byta stammar är väl egentligen, i längden, att inte byta stammar. Det måste göras. Däremot måste det inte göras som det alltid har gjorts.

Vi på Proline tycker att slägga och kofot har gjort sitt i världens badrum. Därför har vi utvecklat ett annat, mer innovativt sätt att åtgärda gamla avloppsledningar och stammar. Det går snabbt, det kräver minimala ingrepp i fastigheten, det är hållbart och det till en väsentligt lägre kostnad jämfört med ett traditionellt stambyte. Det kanske allra viktigaste är att alla i fastigheten kan bo kvar under de ca två dagar det normalt tar att åtgärda en lägenhet, eller att verksamheten på ett sjukhus eller äldreboende kan fungera ungefär som vanligt. Proline finns i dag över hela Sverige, Norden och i allt fler länder i Europa. Fram till idag har vi hunnit relina avloppssystem i över 100.000 lägenheter. Vårt sätt är med andra ord väl beprövat och våra kunder – fastighetsägare, privata och kommunala bostadsföretag och bostadsrättsföreningar – är så nöjda att de faktiskt har blivit våra allra bästa säljare.

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande