Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Powersolar

Kontaktuppgifter

ER TRYGGHET – OMSTÄLLNING OCH EFFEKTIVISERING

Välkommen till Powersolar, din trygga guide i övergången till hållbar energi för bostadsrättsföreningar. Vi är här för att säkerställa att er förening stegar in i solenergins värld med förtroende och kunskap. Med vår expertis och framåtblickande teknologi arbetar vi med att erbjuda kundanpassade solcellslösningar. Hos Powersolar förstår vi att varje bostadsrättsförening har sina specifika behov. Det är därför vi erbjuder en helhetslösning som inkluderar solcellspaneler med den senaste tekniken och långa garantier samt batterilagringslösningar och laddboxar – allt för att göra er energiövergång så smidig och fördelaktig som möjligt.

Vill ni inte hitta en leverantör utan vill ha en oberoende förstudie och underlag för eventuell upphandling?

För att garantera att er investering i solenergi är välgrundad och trygg, erbjuder vi vår tjänst ”Förstudie solceller”. Denna tjänst är utformad för att ge er en tydlig översikt över potentialen och ekonomin i att installera solceller på er fastighet, baserat på en noggrann analys av ert tak, era energibehov och de ekonomiska fördelarna. Med Powersolars förstudie kan ni känna er trygga i att ni gör ett välunderbyggt val som utgår från era förutsättningar.

Välj Powersolar som er partner i solenergi och upplev tryggheten i att arbeta med en engagerad partner som intresserar sig för era förutsättningar och behov. Ta steget mot en hållbar framtid med oss.

I montern har vi fokus på:

  • Solceller
  • Laddinfrastruktur från Svenska Zpark

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande