Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Oleter Group AB – Ocab, NHS och MCM Relining

Oleter Group AB – Ocab, NHS och MCM Relining

Kontaktuppgifter

Tel: 031-45 65 90

E-mail: info@oletergroup.se

En trygg partner inom skadeservice

Vi är en helhetspartner inom skadeservice för fastigheter och industri – från besiktningar och planerade åtgärder till akuta skador.

I Oleter-koncernen ingår Ocab som är rikstäckande inom sanering- och avfuktning, NHS som erbjuder högtrycksspolning, vakuumsugning och rörinspektion och MCM Relining som utför totalrenovering av avloppssystem genom relining.

Vi arbetar idag med många bostadsrättsföreningar som behöver en bred partner för att till exempel inventera och besiktiga våtutrymmen och därmed förebygga problem med fukt i fastighetens konstruktion. Vi underhållsspolar stammar och erbjuder helhetsentreprenader vid renovering av avloppssystem genom relining.  

Andra vanliga uppdrag är inventering och sanering av farliga ämnen som asbest, PCB och radon. Vid vatten- och brandskador finns vår jourservice tillgänglig dygnet runt. 

Vi kan vara en hjälpande hand eller en helhetspartner helt utifrån er förenings önskemål och behov. Kontakta oss gärna om ni har frågor eller skadeärenden ni önskar få hjälp med, varmt välkomna!