Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Modernum

Kontaktuppgifter

Elbilsförsäljningen går som tåget, och allt fler väljer att ställa om från fossila bränslen till el. Med detta kommer ett växande behov av laddplatser för elbilar. Kanske har din förening redan ett flertal boende med elbilar som önskar möjlighet till laddning på hemmaplan?

Modernum har produkterna för enkel och smidig uppdatering av parkeringsplatser och vi hjälper dig gärna med rätt lösning för just din BRF. Genom smarta lösningar kan vi öppna upp för både elbilsladdning och motorvärmning i samma system, oavsett om parkeringen finns utomhus eller inomhus. Systemet bygger på befintliga kablar, så inga större ingrepp behövs – de boende kan använda sin parkering som vanligt under övergångsperioden.

Med den innovativa produkten Zpark slipper du välja mellan motorvärmare och elbilsladdare. Modernums lösningar ger dig båda funktionerna på en och samma gång och anpassas efter dina behov. Våra produkter och tillbehör möjliggör en snabb och smidig omställning till el som drivmedel och passar alla typer av parkeringsplatser.

Välkommen att prata med oss!

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande