Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Miele Professional

Miele Professional

Kontaktuppgifter

Tel: 08-562 29 000

E-mail: professional@miele.se

Miele & Cie. KG startades 1899 av Carl Miele och Reinhard Zinkann och är, än idag, ett familjeföretag som ägs och styrs av fjärde generationen Miele och Zinkann.

Mieles företagsfilosofi ”Immer besser” (”Alltid bättre”) innebär att Miele alltid stävar efter att alltid vara bättre och aldrig någonsin tumma på kvalitén eller flytta produktionsbasen till lågprisländer. Ständig vidareutveckling av kvalitet och teknik har lett till att Miele identifieras med högsta produktkvalitet och bästa funktion.Tack vare produkternas långa livslängd och låga driftskostnader bidrar Miele till att hushålla med naturresurserna.

Ny standard i tvättstugan – godkänd av Miele Professional

Miele Professional vill inför en ny standard som gör Sveriges fastighetstvättstugor mer energieffektiva och optimerade för användning. Därför har vi anpassat tvättutrustningen efter det moderna hushållets behov. Det innebär bl a att tvättmaskiner och torktumlare har en kapacitet på 6,5 kg och att all torkning sker med värmepumpsteknik. Mieles nya standard skapar ett optimerat flöde i tvättstugan. Läs mer om den nya standarden här: www.nystandard.se