Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Infometric AB

Kontaktuppgifter

Infometric är en ledande och grön leverantör som befinner sig mitt i den intensiva energiomställningen. Vi är experter på att mäta och spara energi. Vi erbjuder moderna tekniska lösningar och hållbara energilösningar som lönar sig – för både plånboken och klimatet.

Gemensam el innebär att samtliga privata elabonnemang upp och ersätts av ett fastighets­abonnemang som föreningen står för. Därmed slipper de boende de fasta elavgifterna till nätägaren samt elleverantören och betalar bara den rörliga avgiften för sin faktiska förbrukning.

Med kraftigt stigande kostnader för fjärrvärme blir det alltmer lönsamt med IMD vatten, alltså individuell mätning och debitering av varmvatten. Det är en mycket kostnadseffektiv energieffektivisering.

Att boende får betala för sin faktiska förbrukning är en rättvisefaktor som uppskattas av de flesta. Ingen vill ju betala för att grannen slösar med varmvatten. Dessutom brukar förbrukningen av varmvatten minska med upp mot 30 procent när individuell mätning och debitering införs.

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande