Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Infometric AB

Kontaktuppgifter

 Infometric är en ledande och grön leverantör som befinner sig mitt i den intensiva energiomställningen. Vi är experter på att mäta och spara energi och att hjälpa våra kunder att hushålla med våra gemensamma resurser. Vi erbjuder moderna tekniska lösningar och hållbara energilösningar som lönar sig.

Med den populära tjänsten Gemensam El hjälper Infometric bostadsrättsföreningar att spara pengar och samtidigt göra en insats för elnäten och miljön. Gemensam el innebär att privata elabonnemang och istället köps all el in via brf:ens fastighets­abonnemang. Därmed slipper de boende de fasta elavgifterna till nätägaren samt elleverantören och betalar bara den rörliga avgiften för sin faktiska förbrukning.
I Gemensam el ingår också ofta solcellsanläggningar och laddboxar till elbilar.

Samtidigt har IMD Vatten blivit allt mer lönsamt. Att individuellt mäta och debitera för varmvatten är bra både för miljön och plånboken. Och de boende kan följa sin förbrukning och sina besparingar genom Infometrics webbportal Panorama.

När IMD installeras i en fastighet är det mycket lämpligt att också sätta in temperaturgivare. Genom att mäta temperaturen i lägenheterna kan oftast medeltemperaturen sänkas och pengar sparas.
Vi hjälper er med allt inom IMD.

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande