Följ oss på:

Styrelsemässan i:

HSB Uppsala

Kontaktuppgifter

Tryggt, hållbart, lokalt – fastighetsförvaltning efter era behov

Vi har lång erfarenhet av arbete i bostadsrättsföreningar och vet vilka behov som kan uppstå. Vi har kompetens inom allt från förvaltning, hållbarhet och föreningskunskap till bostadsrättsjuridik och stora fastighetsprojekt.

Vi finns både för medlemsföreningar och bostadsrättsföreningar som inte är medlemmar i HSB, för mindre och riktigt stora bostadsrättsföreningar, för styrelse och boende.

Vi hjälper er att utveckla och driva långsiktigt hållbara bostadsrättsföreningar med en trygg ekonomi. Genom inhämtad kunskap från den dagliga skötseln gör vi analyser som hjälper er att planera och genomföra underhåll och investeringar som får era fastigheter att växa i värde.

Oberoende av om ni är medlemmar i HSB eller inte, om ni behöver hjälp med det lilla i vardagen eller de stora investeringarna för framtiden, har vi kompetensen och engagemanget att hjälpa er.

HSB Boservice i Uppland, tidigare Upplands Boservice, är sedan 1966 ett helägt dotterbolag till HSB Uppsala. Sedan 2022 presenterar vi hela koncernens verksamhet under varumärket HSB.

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande