Följ oss på:

Styrelsemässan i:

HSB Stockholm

Kontaktuppgifter

Tel: 010-442 11 00

E-mail: avtal.stockholm@hsb.se

Allt för er brf!

Vi hjälper bostadsrättsföreningar med alltifrån vardagsförvaltning och stöttning kring förenings- och styrelsefrågor till framtidsplaner, analyser och åtgärder som ökar värdet på fastigheten och sänker föreningens kostnader.

Vi stöttar styrelsen och medlemmarna, oavsett om det gäller fastighetsförvaltning, skötsel och drift, utemiljö, ekonomi, energioptimering, renoveringar eller utvecklingsprojekt. Vi har bred kompetens, specialister inom en rad områden och erbjuder branschunika analystjänster kopplat till ekonomi.

Vi utvecklar ständigt våra digitala tjänster för att förenkla våra kunders och medlemmars vardag, men erbjuder samtidigt namngivna kontaktpersoner att höra av sig till när man behöver. Vi har områdeskontor runt om i Stockholm och är aldrig långt borta.

HSB är tryggt, personligt och långsiktigt. Vi arbetar för miljömässig, ekonomisk och social hållbarhet. Vi har idag över 600 kunder, både medlemsföreningar och ickemedlemmar, små och mycket stora föreningar.

Varmt välkomna till HSB Stockholms monter. Här kan ni prata förvaltning, föreningsstöd och utveckling av fastigheter med våra kunniga medarbetare. Kika gärna in på vår hemsida hsb.se/plus och bekanta er med allt vi kan erbjuda er brf.