Följ oss på:

Styrelsemässan i:

HSB Östra

Kontaktuppgifter

HSB är tryggt, personligt och långsiktigt. Vi arbetar för miljömässig, ekonomisk och social hållbarhet. Vi har idag omkring 150 kunder, både medlems-föreningar och ickemedlemmar, små och mycket stora föreningar.

Fastighetsförvaltning från HSB Östra är tillgänglig för alla bostadsrättsföreningar i Norrköping, Söderköping och Finspång. Vi erbjuder förvaltning för både våra HSB-medlemsföreningar men även till er som inte är medlemmar.
Väljer ni fastighetsförvaltning från HSB Östra gör ni en klok investering för styrelsen, för de boende och för bostadsrättsföreningens framtid. Vi har stor kunskap och lång erfarenhet av att sköta fastigheter.

Vi hjälper bostadsrättsföreningar med alltifrån vardagsförvaltning och stöttning kring förenings- och styrelsefrågor till framtidsplaner, analyser och åtgärder som ökar värdet på fastigheten och sänker föreningens kostnader.

Vi stöttar styrelsen och medlemmarna, oavsett om det gäller fastighetsförvaltning, skötsel och drift, utemiljö, ekonomi, energioptimering, renoveringar eller utvecklingsprojekt. Vi har bred kompetens, specialister inom en rad områden och erbjuder branschunika analystjänster kopplat till ekonomi.

Vi utvecklar ständigt våra digitala tjänster för att förenkla våra kunders och medlemmars vardag, men erbjuder samtidigt namngivna kontaktpersoner att höra av sig till när man behöver. Vi har verksamhetsområde i Norrköping, Finspång och Söderköping.

HSB – Allt för er brf!

Varmt välkomna till HSB Östras monter så får ni veta mer hur vi kan hjälpa er.

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande