Följ oss på:

Styrelsemässan i:

HSB MälarDalarna

Kontaktuppgifter

VÄRDESKAPANDE OCH HÅLLBAR FASTIGHETSFÖRVALTNING
HSB är en medlemsorganisation och Sveriges största bostadskooperation. Vi har byggt och förvaltat bostäder i 100 år. HSBs fastighetsförvaltning finns alltid nära, och kan erbjuda er skräddarsydda förvaltningstjänster med en kompetens som är unik i Sverige. Vi har välutbildade medarbetare som kan hantera de behov som bostadsrättsföreningar och övriga fastighetsägare har.

Vårt erbjudande omfattar allt från traditionell teknisk och ekonomisk förvaltning till samordnade upphandlingar och energioptimering. Det är en klok investering för säkerhet, trivsel och er fastighets framtida värde och vi erbjuder våra tjänster till alla, även bostadsrättsföreningar som inte är medlemmar i HSB.

Vi förvaltar med bekymmersfrihet, gemenskap och trygghet som ledstjärnor. Genom erfarenhet, kompetens och nytänkande skapar vi det goda boendet för våra medlemmar och kunder.

Vi har fullt fokus på vårt geografiska område i Dalarnas, Västmanlands och Örebro län. Med regionkontor i Örebro, Västerås och Borlänge samt elva lokalkontor finns vi alltid nära er dagliga verksamhet, vilket är grunden för ett långsiktigt samarbete.

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande