Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Mässor » Great Security Sverige AB

Great Security Sverige AB

Kontaktuppgifter

VÅRT ERBJUDANDE

Vi erbjuder bostadsrättsföreningar kompletta lösningar inom bl.a Porttelefoni – Passersystem – Tvättstugebokning – Lås och mekanik samt SBA.

INNOVATIVA, TRYGGA & SÄKRA TJÄNSTER

Med Greats serviceavtal blir dina system tryggare och håller längre. Du får en årlig revision och service av dina olika säkerhetssystem – av en och samma partner!

Genom ett väl fungerande SBA (systematiskt brandskyddsarbete) hjälper vi er med rätt brandsäkerhet, med tjänsten Fjärrsupport hjälper vi t ex bostadsrättföreningar att hantera passagebrickor och koder samt ändra behörigheter på distans. För att få rätt åtgärd vid larm erbjuder vi larmcentralstjänster och övervakad IP-kommunikation.

DET HÄR ÄR GREAT SECURITY

Vi är ett expansivt bolag med målet att vara den mest intressanta säkerhetsaktören för både kunder och medarbetare. Great Security har på kort tid vuxit till en av de största aktörerna på svenska marknaden med över 350 anställda och en omsättning på över 600 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt samt internationellt. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter.

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande