Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Frakka AB

Kontaktuppgifter

Frakka är en oberoende fastighetskonsult/byggkonsult som har specialiserat sig på rådgivning, upphandling och projektledning av stambyten, takrenoveringar, balkongrenoveringar, fönsterrenoveringar, ventilation, elinstallationer och ombyggnationer. Vi finns till hands både före, under och efter fastighetsprojekt för att underlätta processen för er som kund. Förutom upphandling och projektledning utför vi även analyser, ger råd och ombesörjer besiktningar av utförda entreprenader.

Frakka har arbetat med stambyten och andra entreprenader sedan 2001. Den omfattande branscherfarenhet och det breda kontaktnät som hunnit byggas upp under denna tid gör att vi på Frakka snabbt och effektivt kan förutse risker och hitta fel samt rekommendera lösningar och få fram de resurser som krävs för att åtgärda alla typer av brister som kan uppstå hos fastigheter.

Vår erfarenhet gör också att vi har tillräckliga kunskaper för att ta ut fasta arvoden för våra tjänster, samtidigt som vi har bibehållet flexibla arbetsmetoder.

Våra kunder utgörs av bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och olika typer av företag.

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande