Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Enspecta AB

Kontaktuppgifter

Enspecta är det självklara valet för er bostadsrättsförening, vi erbjuder helhetslösningar inom energieffektivisering, fastighetsbesiktningar, skadeutredningar, underhållsplaner & projektledning.

Energieffektivisering – Genom att identifiera områden där energiförbrukningen kan minskas, kan bostadsrättsförening spara pengar samtidigt som ni bidrar till att minska den totala miljöpåverkan er fastighet har.

Fastighetsbesiktningar – För att identifiera eventuella problem som kan påverka fastighetens säkerhet och funktion. Genom en besiktning får ni snabbt koll på hur er fastighet mår.

Skadeutredningar – Genom att undersöka och utvärdera eventuella skador kan företaget hjälpa föreningen och boende att bestämma vilka åtgärder som behöver vidtas för att reparera skador. Vi hjälper även till med att råda i ansvarsfördelning mellan föreningen och de boende.

Underhållsplaner – Underhållsplanen är skräddarsydd för varje fastighet och hjälper föreningen att ta hand om fastigheten på ett systematiskt och kostnadseffektivt sätt. Genom att följa dessa planer kan fastighetsägare och förvaltare undvika dyra reparationer och underhållsarbete i framtiden.

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande