Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Mässor » Styrelsemässan Stockholm Waterfront 11 sept. 2024 » Engström & Hellman Advokatbyrå

Engström & Hellman Advokatbyrå

Kontaktuppgifter

Engström & Hellman advokatbyrå är en naturlig partner för bostadsrättsföreningen. Vi arbetar bland annat med hyresjuridik, bostadsrättsjuridik och andra nyttjanderättsfrågor. Genom vår mångåriga erfarenhet på området kan vi bistå fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltare med kvalificerad juridisk rådgivning.

Vi har lång erfarenhet av att bistå och rådge bostadsrättsföreningar i alla de ärenden som uppstår i en förening. Det kan till exempel gälla ombyggnationer, förverkandeärenden – till exempel vid obetalda årsavgifter, störningar, vanvård och otillåten andrahandsupplåtelse eller upprepade sena betalningar av årsavgift – medlemskapsfrågor, föreningsrättsliga frågor och biträde vid tvister i domstol.

Engström & Hellman har, som en av mycket få svenska advokatbyråer, tecknat kollektivavtal för att garantera schysta arbetsvillkor för våra jurister och bästa möjliga kvalitet åt våra klienter. Dessutom är vi den enda advokatbyrån i Sverige som HBTQI-certifierats av RFSL och har utsetts till Mästargasell av Dagens Industri samt har fått den prestigefyllda utmärkelsen Årets advokatbyrå 2023.

Under Styrelsemässan kommer du möta flera av våra skickliga advokater och jurister, däribland Åsa Thonfors och Andreas Jonsson.

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande