Följ oss på:

Styrelsemässan i:

EA Gruppen

Kontaktuppgifter

Professionell tvättutrustning
Vi hjälper fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med allt från reparation och service till totalentreprenader där vi renoverar och bygger nya tvättstugor.

Som auktoriserad serviceparter till Electrolux Professional erbjuder vi ett komplett sortiment som omfattar alla tänkbara maskiner samt doserings-, boknings- och betalsystem.

Vi vill vara en komplett och pålitlig partner till våra kunder och erbjuder hög servicegrad med stort engagemang och korta inställelsetider.

Vi kan ta fram layoutförslag i 3D på ombyggnation eller nybyggnation av er tvättstuga med maxiamalt utnyttjande av ytan och ett naturligt användarflöde.

Marknadens mest effektiva tvättlösningar med lägsta livscykelkostnad I livscykelkostnaden för tvättutrustningen står produkten och installationen för en väldigt liten del. Därför är det viktigt att välja rätt lösning som har låga kostnader för tvättmedel, energi, vatten och underhåll. Electrolux maskiner fyller kraven på maximal effektivitet och minimal förbrukning av el, vatten och tvättmedel över tid.

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande