Följ oss på:

Styrelsemässan i:

DOFAB AB

DOFAB AB

Kontaktuppgifter

Tel: 08 - 230 270

E-mail: info@dofab.se

Vi tillverkar fönster, ytterdörrar, terrassdörrar, skjutdörrar, vikdörrar och portar i fur och ek. Vi kan även erbjuda aluminiumbeklädd utsida om du önskar detta.

DOFAB har egen tillverkning vilket innebär total kontroll över kvalitet och utförande. Vi tror på massiva material och högsta kvalitet i både virke, glas, beslag och utförande – det ger produkter som varar i generationer. 

Vi tillverkar helt enligt dina önskemål- och vi kan även ta fram förslag utifrån äldre fasadritningar eller efterlikna dina befintliga fönster och dörrar.

Nya entrépartier i oljad ek anpassas efter dagens krav på handikappanpassning, tillgänglighet och säkerhet. Se gärna mer på www.dofabporten.se 

Under våra 17 år har vi baserat allt vi gör på riktigt, riktigt bra service. Vårt team har tillsammans många års erfarenhet av arkitektur, tillverkning och projektledning och hjälper dig från första ritningen till leverans och service. 

Boka gärna en tid med oss om du önskar att vi kommer ut och mäter och gör ett förslag på plats. Välkommen att kontakta oss idag för din kostnadsfria offert!