Följ oss på:

Styrelsemässan i:

DOFAB AB

Kontaktuppgifter

Vi tillverkar fönster, ytterdörrar, terrassdörrar, skjutdörrar, vikdörrar och portar i ek, sipo och målad fur. Vi kan även erbjuda aluminiumbeklädd utsida om du önskar detta.

DOFAB har egen tillverkning vilket innebär total kontroll över kvalitet och utförande. Vi tror på massiva material och kvalitet i både virke, glas, beslag och utförande – för produkter som varar i generationer.

Vi tillverkar helt enligt dina önskemål och kan även ta fram förslag utifrån äldre fasadritningar samt efterlikna dina befintliga fönster och dörrar.

Nya entrépartier i oljad ek, sipo och målad fur anpassas efter dagens krav på handikappanpassning, tillgänglighet och säkerhet. Se gärna mer på www.dofabporten.se

DOFAB har högsta kreditvärdighet och baserar allt vi gör på utmärkt service och kvalitet. Vårt team har många års erfarenhet av arkitektur, tillverkning och projektledning och hjälper dig från första ritningen till leverans och service.

Boka gärna en tid med oss om du önskar att vi kommer ut och mäter och gör ett förslag på plats. Välkommen att kontakta oss idag för din kostnadsfria offert!

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande