Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Dinbox

Kontaktuppgifter

Dinbox är sedan 2009 Sveriges största leverantör av fastighetsboxar. I takt med ökad marknadsandel har vi också lagt till många fler produkter i vår portfölj. I dagsläget tillhandahåller Dinbox allt från passersystem, tvättstugebokning online, touchskärmar och elektroniska fastighetsboxar. Vårt mål är att underlätta livet för både boende och förvaltare genom smartare, uppkopplade produkteri trapphus och fastighet.

I dag verkar Dinbox-koncernen i hela Norden. Vår affärsidé är att kombinera kvalitativa och säkra produkter med en pressad prisnivå. Genom hög volym kan vi optimera vår tillverkning och distribution. Vi är aktiva på marknaden och lyhörda för våra kunders önskemål. Vi arbetar kontinuerligt med produktutveckling – där ligger vi i framkant när det kommer till digitala produkter!

Vi tror på lättanvända, smarta produkter som spar tid och pengar åt såväl boende som förvaltare. Genom att tillhandahålla produkter, men också löpande service, erbjuder vi en helhetslösning till fastigheten i många år framöver.

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande