Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Dinbox

Kontaktuppgifter

UPPKOPPLADE TRAPPHUSPRODUKTER

Dinbox är sedan 2009 Sveriges största leverantör av fastighetsboxar. I takt med ökad marknadsandel har vi också lagt till många fler produkter i vår portfölj. I dagsläget tillhandahåller Dinbox allt från passersystem, porttelefonu, tvättstugebokning online, touchskärmar och elektroniska fastighetsboxar. Vårt mål är att underlätta livet för både boende och styrelse genom smarta, uppkopplade produkter i trapphus och fastigheten.

STÖRST PÅ FASTIGHETSBOXAR I SVERIGE

I dag verkar Dinbox-koncernen i hela Norden. Vår affärsidé är att kombinera kvalitativa och säkra produkter med en pressad prisnivå. Genom hög volym kan vi optimera vår tillverkning och distribution. Vi är aktiva på marknaden och är lyhörda för våra kunders önskemål, och vi arbetar kontinuerligt med produktutveckling – där vi ligger i framkant när det kommer till digitala produkter.

ENKLA, SMARTA PRODUKTER FÖR HELA FASTIGHETEN

Vi tror på lättanvända, smarta produkter som spar tid och pengar åt såväl boende som styrelse. Genom att tillhandahålla produkter, men också en löpande service, erbjuder vi en helhetslösning till fastigheten i många år framöver.

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande