Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Delagott Förvaltning

Kontaktuppgifter

Tel: 070 - 772 07 20

E-mail: kundtjanst@delagott.se

Ekonomisk och teknisk förvaltning nära våra kunder!
Våra kunder uppskattar att ha en leverantör som tar ett helhetsgrepp över både den ekonomiska och tekniska förvaltningen.  Så vi lär känna våra kunder och skräddarsyr en lösning efter varje förening och utbildar hur varje enskild medlem kan göra skillnad genom att jobba ihop som ett team.

 
Vi har en stabil och effektiv ekonomisk förvaltning.Vi är den personliga och omtänksamme förvaltaren med hög tillgänglighet och snabba svarstider och vi tror inte på att automatisera den personliga kontakten. Vi har även en kundportal för att förenkla för våra kunder att komma åt alla handlingar när de själva önskar.

Grunden för vår tekniska förvaltning är underhållsplanen som vi har förfinat för att kunna se behoven även de närmaste åren.
Vi bemannar fastighetsskötsel med egen personal. Våra lokala förvaltningskontor leds av förvaltare som jobbar med IT-stöd som är effektivt och användarvänligt. Våra fastighetstekniker ronderar fastigheterna, gör energiutredningar, hanterar servicejobb och tar in andra hantverkare där det behövs.
Vi erbjuder även olika tjänster av medlemsservice.
Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa din Brf med är du välkommen att kontakta oss på Delagott!