Följ oss på:

Styrelsemässan i:

ChargeNode

Kontaktuppgifter

ChargeNode grundades 2018 med övertygelsen om att det krävs nya tekniska lösningar med smartare resursutnyttjande för att lösa dagens utmaningar med storskalig elektrifiering. Vi är idag ett snabbväxande greentech-bolag med säte i Göteborg.

Bolaget erbjuder smarta laddsystem för storskalig elbilsladdning som bygger på egenutvecklad patentsökt laddteknik. Genom att fler bilar delar på en centraliserad laddcentral behöver vi bara placera ladduttag vid varje p-plats. Kombinera enkelt med vår smarta aluminiumbalk eller snygga belysningspollare, välj det som är mest estetiskt tilltalande för er parkering.

Vår supersmarta mjukvara optimerar och fördelar tillgänglig laddeffekt på antal inkopplade bilar, avresetider, bilarnas laddkapacitet och önskad laddning. Alla för laddning utan att n i behöver öka effektuttaget på fastigheten. Samtliga elkomponenter sitter väl skyddade i en robust laddcentral som placeras både inne och ute. Tryggt, hållbart och driftsäkert!

Vår laddteknik ger 16-63A avsäkring eller lastbalansering mot fastighet och kan generera upp till 22kW per ladduttag. Användare styr och betalar laddning enkelt via vår app och fastighetsägaren övervakar, debiterar och får rapporter via vår molntjänst.

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande