Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Bredablick

Kontaktuppgifter

Förvaltning med kunden i fokus.  Valet av förvaltare är ett av Bostadsrättsföreningens viktigaste beslut. Förvaltaren ska säkerställa fastighetens välmående, skapa förutsättningar för bra beslutsfattande och inte minst öka trivseln för de boende.

Vi fixar det mesta! Vi är väl förtrogna med alla utmaningar som  en bostadsrättsförening står inför. Vår ambition är därför att kunna bistå er med samtliga förvaltningsrelaterade behov.

Bredablick står till ert förfogande med fastighetsskötare, förvaltare, ekonomer, jurister, lokalvårdare, energiexperter, byggingenjörer, underhållsplanerare, besiktningsmän och byggledare. Tillsammans har vi en heltäckande kompetens som gör oss till den enda kontakt er brf behöver.

Bredablick är ett modernt alternativ i en annars traditionell bransch. Vi utgår från föreningens och styrelsens behov. Er kundansvarige finns alltid nära till hands och hanterar era ärenden med engagemang och kompetens. Med smidiga uppföljningssystem kan ni i styrelsen följa förvaltningen online. Öppet och transparent.

Besök oss i vår monter så berättar vi mer! 

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande