Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Bostadsrättsnytt

Kontaktuppgifter

Bostadsrättsnytt erbjuder det senaste inom området bostadsrätt. Den vänder sig till styrelsemedlemmar och boende i bostadsrättföreningar, fastighetsbolag, konsulter, samhällsbyggare, bank/finans och investerare, men även till den som är allmänt intresserad av ämnet. Läsarna får en överblick av bostadsrättsmarknaden och håller sig uppdaterade gällande utveckling och nytänkande inom området.

I Bostadsrättsnytt blandas färska nyheter från landets alla hörn med spännande läsning och inspirerande reportage. I konceptet ingår även mediekanalerna BoPodden och BoVloggen, där vi gör djupdykningar i aktuella ämnen.

Med engagemang och lyhördhet belyser vi de övergripande sammanhangen på kort och lång sikt och följer noggrant utvecklingen såväl ekonomiskt som tekniskt. Bostadsrättsnytt är en publikation för den som eftersträvar en mer djupgående förståelse av det som händer inom sektorn Bostadsrätt.

Besökarna får exempelvis ta del av bostadsmarknad, finansiering, räntor, ekonomi, energifrågor, klimatsmarta val, inredningstips och mycket mer.

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande