Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Baker Tilly

Kontaktuppgifter

Vi på Baker Tilly Stockholm har ett stort intresse för bostadsrättsföreningar och är idag revisorer i ca 80 föreningar, varav flertalet finns i Stockholm innerstad med omnejd. Inom bostadsrättsområdet arbetar vi med revision och eftersträvar ett gott samarbete med föreningarnas ekonomiska förvaltare. För andra företagsformer erbjuder vi tjänster inom revision, rådgivning, redovisning, löner, bokslut, årsredovisning samt skatterådgivning.

Våra kärnvärden är vi skall finnas tillgängliga för våra kunder, vara intresserade av våra kunders verksamhet och vara drivna att hitta bästa lösningen för våra kunder.

Vår verksamhet startade 1992 och har efter hand utvecklats till att omfatta ett 30-tal anställda. Vi är en del av nätverket Baker Tilly Sverige, som har ca 800 medarbetare vid närmre 80 kontor landet runt. De svenska byråerna ingår i sin tur i Baker Tilly International med verksamhet i 148 länder, 740 kontor och ca 37 000 medarbetare totalt.

Servicekänsla och personligt engagemang gentemot våra kunder är Baker Tillys signum. Vad som särskiljer oss är hur vi kopplar samman vår lokala närvaro med resurserna i det världsomspännande nätverket i Baker Tilly International.

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande