Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Axema Access Control AB

Kontaktuppgifter

VAKA® – bäst i klassen på passersystem
VAKA® passersystem skyddar alla delar av fastigheten, från entrédörr till garage. Tjänster som porttelefoni, digital informations- och bokningstavla samt fastighetsboxar finns samlade inom ett och samma system. Börja smått och bygg ut efter behov. Enkelt, skalbart och framtidssäkert.

Porttelefon
En porttelefon ökar säkerheten när du vill släppa in besök­are. Öppna entrédörren med mobil, trådlös svarsapparat eller hemtelefon.

Digital informations- och bokningstavla
En digital bokningstavla är ett smidigt och rättvist sätt för boende att boka gemensamma utrymmen som tvättstuga eller samlingslokal.
Den digitala informationstavlan gör det enkelt att dela information i en fastighet, som en översikt över de boende eller en busstidtabell från internet.

Digitala fastighetsboxar
Öppnas med elektronisk tagg för en säker brev- och pakethantering. Namnbyte på den digitala displayen administreras enkelt i VAKA®.

Det här är Axema
Axema utvecklar säkra passersystem för flerbostadshus, kontor, handel, industrifastigheter och offentliga lokaler. Med 30 år i branschen har vi etablerat oss som en av Skandinaviens ledande experter inom vårt område.

Fotogalleri

Skicka oss ett meddelande