Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Axema Access Control AB

Axema Access Control AB

Kontaktuppgifter

Tel: 08-722 34 40

E-mail: info@axema.se

Axema Vaka™ –ett passersystem utvecklat för dig.

Flexibelt, säkert, användarvänligt och mycket smartare.

Med Axema VAKA skyddar du alla delar av fastigheten, från entrédörr och cykelförråd till garage och källare. Om nya behov skulle uppstå är det bara att bygga på med fler funktioner. Enkelt och smidigt.

Porttelefon

Med en porttelefon är det nkelt att släppa in besökare. Du får koll på vem du släpper in och erbjuder hög säkerhet i entrén tilsammans med bra service och tillgänglighet.

Informations- och bokningstavla

Perfekt som central informationskanal eller som bokningstavla för gemensamma utrymmen som tvättstuga. Möjlighet till påminnelse, avbokning och bekräftelsemejl.

Fastighetsboxar

Våra fastighetsboxar med el-låsning och digital namndisplay sänker kostnaden för administration. Kan öppnas smidigt med passerbricka.

Anpassat för alla

Du förlänger enkelt inpasseringstiden för funktionsnedsatta. Synskadade kan få talade instruktioner från läsaren och hörselskadade instrueras från displayen.

Det här är Axema

Axema startade 1992 och utvecklar säkra passersystem för flerbostadshus, kontor, handel, industrifastigheter och offentliga lokaler. Både utveckling och produktion sker i Sverige och försäljningen görs via grossister och installatörer.