Följ oss på:

Styrelsemässan i:

Axema Access Control AB

Axema Access Control AB

Kontaktuppgifter

Axema Vaka™ – det smarta passersystemet utvecklat för dig.

Enklare att använda, administrera och installera.

Med Axema VAKA skyddar du alla delar av fastigheten, från entrédörr och cykelförråd till garage och källare. Om nya behov skulle uppstå är det bara att bygga på med fler funktioner. Enkelt och smidigt.

Porttelefon

Är betydligt säkrare än att dela ut en kod till besökare. Porttelefonen ringer till de boendes hem- eller mobiltelefon och besökare kan släppas in med ett enkelt knapptryck.

Informations- och bokningstavla

Perfekt som central informationskanal eller som bokningstavla för gemensamma utrymmen som tvättstuga. Möjlighet till påminnelse, avbokning och bekräftelsemejl.

Fastighetsboxar

Våra fastighetsboxar med el-låsning och digital namndisplay sänker kostnaden för administration. Öppnas smidigt med passerbricka.

Anpassat för alla

Du förlänger enkelt inpasseringstiden för funktionsnedsatta. Synskadade kan få talade instruktioner från läsaren och hörselskadade instrueras från displayen.

Det här är Axema

Axema startade 1992 och utvecklar säkra passersystem för flerbostadshus, kontor, handel, industrifastigheter och offentliga lokaler. Både utveckling och produktion sker i Sverige och försäljningen görs via grossister och installatörer.